Online Coaching

Online coaching

“You are what you eat”

Gedurende een traject van minimaal 12 weken werken we aan een betere gezondheid, vermindering van klachten, gewicht verliezen, kracht en/of meer energie opbouwen. Wat jouw doel ook is, met onze kennis op het gebied van voeding, beweging en (orthomoleculaire) klachtenbehandeling kunnen wij voor jou een op maat gemaakt traject aanbieden. Na 24 weken zul jij je vitaler en fitter voelen dan dat jezelf voor mogelijk hebt gehouden.

Stop met diëten!     

Wij werken niet met (gecompliceerde) voedingsschema’s. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en creëren aan de hand daarvan een passend en effectief voedingsschema.

Volg een op maat gemaakt plan     

Wij beginnen met kijken naar jouw behoeften, klachten en doelstelling. Aan de hand hiervan creëren wij een persoonlijk plan waarbij je beter leert eten, meer inzichten krijgt mbt voeding en een gezonder te leven op een manier die past in jouw dagelijks leven.

Blijvende resultaten 

We splitsen jouw doelstelling op in kleinere dagelijkse aandachtspunten om zo grote veranderingen te creëren. Je leert jezelf een voeding- en beweegpatroon eigen te maken en die je kunt vasthouden om verder op door te kunnen bouwen.

Krijg de steun die je verdiend en nodig hebt 

Je coach geeft je verantwoordelijkheid, richting en ondersteuning bij elke stap

Wat kun je verwachten van ons online coaching programma;

  • Uitgebreide anamnese
  • Voedings,- en suppletieadvies gebaseerd op jouw doelstelling en lichamelijke eigenschappen
  • Gedetailleerde toelichting via telefoon (Zoom)
  • Snelle antwoorden op korte vragen (email, telefoon)
  • Voedingsschema & recepten
  • Maandelijkse evaluatie en op basis hiervan mogelijke aanpassingen

Bovenstaand traject is tevens uit te breiden met: