Over BRAFElife

OVER BRAFElife

“Get in the best shape of your life, for the rest of your life.”

Mijn naam is Marije van Soest, gediplomeerd Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en mama van 2 kindjes.

Onder de vlag van BRAFE Personal Training, richt ik mij met BRAFElife op voeding & lifestyle. Voel je je niet gezond en fit of heb je chronische gezondheidsklachten, dan kan je door veranderingen in je leefstijl, voedingspatroon en zelfbewustzijn, zorgen voor een verbetering van je gezondheid en een vermindering of verdwijning van je klachten. Het grote probleem van deze tijd is dat we ongemerkt door verschillende oorzaken inleveren op onze gezondheid en we eigenlijk te laat ingrijpen met als gevolg dat we langzaam chronische gezondheidsklachten ontwikkelen. Natuurlijk kan er een genetische aanleg voor een aandoening of ziekte zijn maar juist dan is het belangrijk dat je vanuit een gezonde leefstijl er voor zorgt dat je je DNA positief beïnvloedt.

Orthomoleculaire en energetische therapie zijn zeer geschikt om je gezondheid te verbeteren en bij veel chronische klachten zijn ze een uitstekende oplossing of aanvulling op de reguliere zorg. Bij acute klachten is het zeer gewenst om eerst contact op te nemen met de huisarts en/of specialist.

De belangrijkste vraag is: ‘Welke route past op dit moment het beste bij jou om te komen tot een beter herstellend vermogen en een goede gezondheid?’”  We kijken naar jou! Jouw leven, jouw behoeften en doelen. Van daaruit ontwikkelen wij een persoonlijk plan waarin wij je leren je voeding, gezondheid en leven te optimaliseren op een manier wat voor jou toepasbaar is in je dagelijkse leven. Het belangrijkste is dat we jou zelf verbetering laten ervaren. We hebben door de jaren heen gezien dat dit de grootst mogelijke stimulans is.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging: CAT.